PÅ utländska hemsidor är det gott om möjligheter att spela på betting utan svensk licens, vilket allt fler svenskar drar nytta av. Om du vill satsa på sport på sajter utan svensk licens finns det ett stort utbud på utländska hemsidor. Det kommer säkert inte som en överraskning att det finns både positiva och negativa bitar med detta.

365

no account bet är en väldigt vanlig sajt när det kommer till betting.

De flesta svenskar har spelat på sport online, och svenska spelsajter som no account bet och 365 bet är de mest populära. Många upptäcker nya, roliga spel genom att spela på online casinon, och får samtidigt betting tips. Det är självklart ett plus om du är sportintresserad då det faktiskt handlar om att gissa ett resultat.

Det finns naturligtvis gott om svenskar som är insatta i sport och sportresultat. Om du vill hänga med i vad som händer inom sporten räcker det egentligen med att se på nyheterna innan du går och lägger dig. De internationella sporthändelserna tar upp en allt större del av spelmarknaden, och många söker aktivt efter exempelvis NHL betting tips.

När man jämför betting utan svensk licens med svenska spelsajter märker man med en gång skillnaderna. Om du vill slippa Spelinspektionens alla begränsningar som finns på de svenska spelsajterna kan du istället satsa på bet utan svensk licens.

Är en svensk spelportal bättre och säkrare än betting utan svensk licens?

Nu kanske du undrar om du egentligen borde spela på no account bet eller istället välja en utländsk sajt på ett annat språk. Det är enkelt – om du inte gillar begränsningen med en bonus per spelsajt bör du söka dig till utländska sajter.

Bör du spelar på en internationell sportsbook så får du tillgång till flera fina bonusar och ofta en VIP-klubb. Man sätter själv sina personliga begränsningar för insättningar och förluster då dessa inte är påtvingade.

Många gånger ger bra bettingsajter dig tillgång till såväl fler sporter som ligor. Om det är extra spänning i ditt spel du är ute efter, finner du det här. Att det existerar en licens är grundläggande, men var även noga med att det handlar om rätt slags licens.

Om sportsbooken utan svensk licens som du föredrar har sin spellicens från exempelvis Malta är det i princip riskfritt. Det stämmer att du som spelare måste ta ett större ansvar för ditt spelande, och det passar kanske inte alla. betting tips Om du spelar på en seriös och hälsosam nivå, och kan kontrollera din ekonomi, finns det stora pengar att hämta på betting utan svensk licens.

Vi rekommenderar att du funderar över ditt beslut att bli medlem och börja spela.

Ta först en ordentlig titt på dig och din situation, sedan tar du ett beslut. Vi rekommenderar att du ser över risker och kostnader När man spelar online utan svensk licens finns det både risker och möjligheter. När du är medveten om dessa kan du bestämma var du ska spela!