I tex. i Svedala är Nordic Wellness gym mer än fullsatt. Så till den milda grad att – oavsett jättestor parkeringsplats – det somliga tider inte ens fungerar att hitta en parkeringsplats. Man får parkera någon annan stans. Kvällstid finns det en del som utan tillstånd parkerar på bolaget mitt emot.
Det behövs ett normalt gym till i Svedala nu. Ännu mer information angående Nordic Wellness gym i Svedala hittar du här.

nytt

De har helt enkelt för mycket medlemmar. Max antal människor i omklädningsrummen överskrides varje dag med ökad smittspridning som följd. Även ungdomar från 11 år får träna så smittor från skolor kommer också in samtidigt som det låter som uti en skola i omklädningsrummen. Nordic Wellness gym i Svedala är emellertid ej nöjda med det här utan har planer också på klasser för barn från 8år. De som inte har småbarn i familjen kommer då att utsättas för denna åldersgrupps smittor oxå.

För att erhålla maximal avans från Nordic Wellness gym fullsatta gym så har de stängt av bastun. Motivering att spara energi så ett flertal villaägare med egen sauna bastar hemma med ökad energiåtgång. mED 300 gym så orsakar Nordic Wellness istället kraftig extra energiförbrukning-

Varmvattnet har de skruvat ner i temperatur med risk för Legionella smitta i duscharna. Emellertid går det här en del upp alternativt ner då det ibland varit så lågt nere att varmvattnet tagit slut.

Reparationer av maskiner kan ta tid i halva år. Städningen är eftersatt, det finns ingen lokal som är ordentligt ren. Med de inkomster som väller in har man råd till städbolag efter stängning varje dag, det existerar ingen ursäkt. Genom att inte hålla rent stiger så klart vinsten genom att drabba kunderna.

Men det värsta är att då ett gym har fler kunder än det klarar av så kan personalen uppföra sej hur som helst. Kunderna måste finna sig i besservisser manér och översitteri från somliga i personalen. Vilka ej har namnskyltar utan är totalt anonyma. Detta är förankrat i bolaget Nordic Wellness gym i Svedala så att klaga är meningslöst.

Därför denna varning för Nordic Wellness gym, det är Sveriges sämsta gymkedja. https://se.trustpilot.com/review/nordicwellness.se

Hitta ett helt annat gym, det existerar ett flertal gymkedjor att välja mellan, Fitness24Seven, Actic, Friskis & Svettis och SATS är allihopa trevligare. Titt som tätt existerar det lokala gym drivna av entusisaster som är ännu bättre.

Börja inte någonsin träna på Nordic Wellness gym så slipper du besvär.