Man kan inte hantera en produkt utan korrekt märkning. En streckkod kan berätta mycket mer än vad som får plats på en etikett. Alla produkter har någon form av märkning och den kräver ofta klistermärken som sitter som de ska.

Du kan köpa etiketter som är till för manuella etikettmaskiner som du använder på egen hand. Det gör att det är mycket enklare att märka produkter. Om du använder den senaste tekniken behöver du inte anlita tryckeriet.

Det finns ett KLISTERMÄRKE för alla situationer

Du får inte slarva med valet av klistermärken. Du kan köpa etiketter på rulle på ALLT-FRAKTFRITT. Svinnet minskar när du trycker egna etiketter.

Färgutskrifter i högblank fotokvalitet gör man med en Epson7500G. Den är billig att använda. Etiketterna säljer varor.
Direkttermoskrivare Brother P-Touch levererar kvalitet. Hos dustin.se kan du handla hem alla etiketter online.

Men en kommersiell vara är ju inte bara en produkt som ser bra ut. Du måste välja en design som du kan stå för. Om det ser för amatörmässigt ut kan din försäljning gå ner. När etiketten är färdig kan den användas överallt.

Etiketter som sitter kvar då produkten används

trycka

Det är viktigt att etiketten inte lossnar. Klistermärken lossnar inte i första taget. Att etikettera på glasmaterial kan kräva andra metoder.

Du kan köpa etiketter på rulle. De har samma material som produkten som ska märkas. De klarar olika färger bättre.

Applicera direkt på materialet

När du ska märka upp produkter tar du bara fram din etikettskrivare och skriver du klistermärkenA. Det är bara att fylla på maskinen. Det här är en process som de allra flesta kan lära sig.

De flesta företag kan klara produktionen själva. Du kan lägga tiden på annat som är viktigare.

Genom att skriva ut mindre kvantiteter kan du anpassa produktionen och göra snabba ändringar. Särskilt om du inte vill använda flera rullar. Om du ska köpa etiketter kan specialkrav leda till att priset går upp.

Med etiketter av hög kvalitet har du ingenting att vara orolig för. Det blir lättare att hålla leveranstiden. Det går också att anställa mer folk under en begränsad tid.

Den nya personalen kommer snabbt igång med märkningen. Det är fördelaktigt.