Du klarar dig inte utan etiketter helt enkelt. Etiketter kan visa innehållsförteckningen. Det spelar ingen roll om det rör sig om en teknisk produkt i en kartong eller en flaska med hemmagjord saft.

avery

En etikettmaskin är oumbärlig för att skapa etiketter. Det här är något som kan vara bra att ha hemma såväl som på ett företag. Du kan skapa det du behöver med en vanlig dator. Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa etiketter och papper.

Nu kan du göra etiketter på egen hand

Man behöver inget tryckeri. Du kan till exempel göra egna flasketiketter. Du kan lägga till streckkoder också.

se där man även kan räkna ut sin streckkod. Du kan utforma koderna så att de är till största möjliga nytta för dem som ska läsa dem.

allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver för att komma igång.
Dustin har bra pris på Brother P-touch direkttermisk skrivare. Programvaran får du på köpet.
Sök på nätet efter Epson7500G. Tänk på kostnaden per utskrift.

Hos freelabelmaker.com eller gratisetiketter.se kan du köpa gratis etiketter. Lägg in egen text och skriv ut i färg på din skrivare.

Om man vill ha snabb tillverkning är det bra med en egen etikettmaskin. Då kan man snabbt komma igång.

Det finns enkla etiketter att köpa

Om man ska märka upp många produkter så kan det vara bra att ha etiketter på rulle. En etikettdispenser är inte heller att underskatta. Då är det enkelt att hålla ordning.

Att trycka etiketter har flera fördelar.
Man kan göra nästan vad som helst.
Du kan skriva ut precis vad du vill.
Ibland ändras ju lagar och regler, då kan etiketterna bli obrukbara.
Om du inte hinner använda alla etiketter kan limmet torka. Att kontakta tryckeriet för små ändringar kan ta tid.
Man kan snabbt be grafisk designer att göra en ny version och så trycker man upp nya etiketter som sedan kan klistras på plats.
På så sätt håller du både kostnader och lagerutrymme nere.

Det ska se snyggt och proffsigt ut

Den som designat etiketten bestämmer hur snygg den blir. Om den som har gjort etiketten inte har någon koll på typsnitt och färger så är risken stor att det inte kommer att se så bra ut. Men man kan köpa färdigt material också.

Du behöver inte vara rädd för att det ska se oproffsigt ut. Med rätt material så ska det gå bra. Det kommer att se bra ut.

Om du använder en Epson7500G får du färgfotokvalitet på dina utskrifter. Man kan dessutom skriva ut fler etiketter.

Etiketterna från allt-fraktfritt håller högsta kvalitet. etiketthållare De kan alltså användas i etikettdispenserar som sitter på löpande band och kanske applicerar en etikett i sekunden.

Det finns mycket pengar att spara med en Epson7500G. Den tar dessutom ingen tid att lära sig. Företag kan tjäna mycket på att märka upp rätt.

Så designar du egna motiv

Ibland kan du behöva hjälp av proffs för att designa etiketter. Det måste se rätt ut. Det finns program som man kan använda sig av. Det ger ofta fina resultat.