Det kan sitta fint med en läst ibland. Än idag är fruktsoda populärt. Mycket bättre än dansk läsk, mycket bättre än amerikanska kända märken som bara bryter ner tänderna.

Att göra egen läsk blir kul med en läskmaskin. allt-fraktfritt.se säljer produkter från Aromhuset.

Kolsyra med de rätta bubblorna

läsk

Har du funderat över betydelsen av kolsyra? Självklart har ljudet betydelse. Du kanske har sett reklam på tv som förstärker ljudet av kolsyran?

Det här ljudet får du när du gör egen läsk hemma med en läskmaskin. Du kan dricka läsk varje dag om du vill. Det blir billig läsk som kommer att ha den smak som du vill ha. Nu kan du köpa hem fruktsoda smak.

Köp smakessenser och njut mer i vardagen

Prova dem alla. Just nu är julmustsmaken populär. Du behöver inte acceptera om-buteljerad Julmust som påskmust. Nybryggt must när du vill.

Fruktsoda kan passa när som helst. Läskkoncentratet installeras direkt i din maskin. Prova olika kombinationer och styrkor.

Det går att njuta lite mer av mineralvatten i vardagen med hjälp av smakessenser, Aromhuset har 25 smaker. Det behöver inte vara läsk. Du kan dra ned på smaken och minska på sockret.

När det måste vara sött

Din läsk därhemma kan smaka precis som i butik. Den kan till och med smaka bättre. FruktsodaN kan vara söt även om den bara innehållet 80 % socker. Det är bra!

När du vill ha läsk som smakar på riktigt så kan du få det. Produkten du använder måste ha rätt kvalitet.

AGA använder tyvärr syntetiska sötningsmedel i sina produkter. Man köper en gång sedan aldrig mer. Aromhuset har koncentrat som håller vad det lovar. Du kan köpa essenser hos allt-fraktfritt.se.

Du ska också välja en smak som matchar det som du är ute efter. Fruktsoda och Pommac är inte samma sak.

Vill du bjuda andra på egen läsk?

Du kan kolsyra om du har en läskmaskin. Du behöver inte skämmas för att den inte kommer i en kommersiell flaska. Faktum är att många tycker att det är riktigt kul med egen läsk. Du hjälper miljön också.

Fråga om den du ska bjuda vill ha en särskild smak. Det kanske finns en smak. Kanske har du den smaken hemma och kan bjuda på den. Du blir en värd som inte liknar andra.

Ha alltid flera sorters essenser hemma. sodastream läsk Det kommer du att gilla. Inte idag och inte imorgon!