Kanske har du redan bekantat dig med askorbinsyra? Men fungerar det? Visst kan man bleka med askorbinsyran, men det är viktigt att förstå att man inte får samma resultat som med en kemisk blekning.

cvitaminer

Var försiktig om du har känsligare hår

Du kanske redan har märkt att det sliter på håret att byta hårfärg ofta. Om man vill så kan man köpa askorbinsyra för att justera lite i de toner som man redan har.

När du använder askorbinsyra så är du skonsammare mot sitt hår. Det är absolut värt att prova även om det låter lite vrickat.

När tonen blir grön

Det kan ju vara trist att få grönt hår. Det kan ha olika förklaringar. Klorvatten har oftast en inverkan på håret som gör att det blir grönt. Det kan hända att askorbinsyra löser detta. Medlet ger den naturliga hårfärgen åter.

C-vitamin har många oupptäckta användningsområden

Du vet väl att du kan använda askorbinsyra till annat också? Om man äter mat med c-vitamin i så mår man bra.

Vad hjälper c-vitamin mot? Man brukar säga att c-vitamin boostar immunförsvaret.

Men det finns mer att hämta från denna smarta produkt…

Vacker hy är något som många drömmer om

Det går utmärkt att behandla sin hy med c-vitamin. Du behöver bara använda en nypa askorbinsyra. Detta gör du innan du lägger på smink. Det här kan ge en fantastisk effekt med välmående hud som utstrålar hälsa.

Allt-fraktfritt.se har allt mellan himmel och jord.Askorbinsyra kan användas invärtes och utvärtes.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av flera olika anledningar. Med en lite burk därhemma så får man många olika användningsområden. c vitamin barn C-vitamin livar verkligen upp. Det här är verkligen en produkt som man behöver i varje hem.

Det är viktigt att askorbinsyran har livsmedelskvalitet. Om den är gul så är det bara att kasta. Det här är verkligen ingen dyr produkt så du behöver inte använda den då den inte längre är lika verksam som då den är färsk.