Dina drycker måste ju ha en etikett. På märket så ser man viktig information som namn på dryck och streckkod som gör det lätt att få fram pris. Även hemmagjorda drycker bör märkas med hjälp av snygga flasketiketter.

Snygg design är ett måste om man ska sälja produkten men också något som du kan vilja ha för din egen saft. Innan du börjar måste du skissa på hur etiketten ska se ut. Det är viktigt att pappret du väljer håller hög kvalitet.

Flasketiketter med snygg design

Det är inte så svårt att få hjälp med grafisk design för etiketter som ska vara till för dryckesflaskor. Om du har baskunskaperna kan du göra det själv. Du kan använda särskilda program.

freelabelmaker.com erbjuder gratis etiketter. klisteretiketter Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa etiketter på rulle.

Det kan ju vara så att din design inte håller måttet. Du kan ta in proffshjälp om du ska sälja drycken vidare. Om du vill snabba på märkningen kan du använda en etikettdispenser.

Etiketter som håller hög kvalitet behövs

Välj bra material till dina produkter så blir slutresultatet bättre. De ser fina ut även om de handskas med länge. När en kyld dryck kommer ut ur kylen så är det också viktigt att etiketten inte rinner av med vattnet som då samlas på flaskans utsida som kondens.

Det gäller alltså att de etiketter på rulle som man använder sig av har ett klister som klarar av fukt. När det gäller flasketiketter är det extra viktigt. Det är viktigt att streckkoden syns när produkten ska säljas vidare.

Ju högre kvalitet du väljer desto bättre och längre håller produkterna. Man vill ju kunna läsa vad det står även efter en längre tids användning. En bra etikett ser proffsig ut. Det gäller även när du etiketterar själv.

Arbeta snabbare med en etikettdispenser

Du blir klar snabbt när du använder en etikettdispenser. Det är enkelt. Du kan köpa en etikettmaskin på allt-fraktfritt.se. Den visar vad man kan sköta själv.

självhäftande

Den här typen av utrustning får stor betydelse för många. Det livar upp vardagen. Maskinen sänker kostnader för företag också.

Därför kan man märka för hand. Det har minimal påverkan på säljpriset. Du som företagare tjänar på det.