Antal applicerade etiketter spelar ingen roll. Det är bra att kunna jobba effektivt. Om du ska sköta all etikettering då kanske du behöver en etikettmaskin?

Maskinen ska vara enkel att hantera och den bör passa bra för de etiketteringsprojekt som ska genomföras. En manuell etikettmaskin kan fungera lika bra den. De är enkla att använda och du blir färdig snabbt.

Placeringen har betydelse

Etiketten kan bli oläslig om den placeras på fel ställe. Om streckkoden skrynklas så är den obrukbar.

Det är här som etikettmaskinEN kommer in i bilden. Etiketten måste sitta på samma ställe varje gång. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer maskiner som löser problemet.

Placeringen av etiketten ska inte vara svår. Om du använder dig av en skrivare så ska den vara enkelt att använda. Vilken sort av etikett har ingen betydelse. Man laddar maskinen med etiketter på rulle och sedan så ska det bara vara att dra igång appliceringen.

etiketter

Välj rätt maskin för etikettering

Det finns olika varianter. Det är viktigt att du väljer rätt produkt. Innan köpet kan du läsa omdömen om vad andra säger. Det kan faktiskt vara så att de enklare modellerna är att föredra.

Behöver du stora volymer av etiketter?

Om du ska trycka fler etiketter så kan du köpa en egen maskin. Idag så går det att få fatt i billiga etiketter på rulle som är otroligt prisvärda. Det blir ett bra resultat.

Etiketteringen kan skötas av alla på företaget. Eller så kan man välja att leja ungdomar som klarar denna bit.

Det blir dyrt att ta in externa aktörer. Du kan betala någon per styck.

Den som gör jobbet kan fakturera i efterhand.

På företaget kostar en lön 1 krona för 15 sekunder. Att applicera etiketter kan vara ännu dyrare. Man kan utföra jobbet för 50 öre och ändå tjäna bra.

Om du använder rätt klistermärken så blir det rätt från början

Etiketterna måste vara av hög kvalitet. Då slipper man merarbete. Om lapparna inte fastnar så kan du inte skylla på etiketteringsmaskinen. Allt blir en röra.

En bra etikettmaskin kräver bra etiketter. vita etiketter Papprets kvalitet kan vara avgörande. Lägg därför den tid som krävs på att hitta rätt form av etiketter för varje projekt.

Om du bara vill skriva i svart text kan du använda Brother P-touch direkttermisk. dustin.se är billigast.

Om du vill skriva ut i färg så ska du välja Epson7500G. Produktionskostnaderna blir lägre med den maskinen. Bra priser hittar du online.

allt-fraktfritt.se har det du behöver för att komma igång.

Man kan också testa och se. Om det är en flaska som ska märkas så är det ju också viktigt med papper och färg som klarar fukt på ett bra sätt.