Alla blir inte avskräckta av dansk citronvand. De dricker det jämt, varje dag. Men ofta finns den inte som läskedryck i din affär på hörnet.

Hoppet är inte ute för dem som gillar dansk citronvand. Du behöver inte åka söder ut. Du behöver inte ens lämna ditt hem. Du kan beställa smakessenser online.

sockerdricka

Det finns smaker med dansk citronvand.

Om du har en läskmaskin så är läsken enkelt ordnad. Då bestämmer du själv när du vill ha en läsk. Det är bara att köpa läskkoncentrat med rätt smak. Det finns till och med Pommac-smak att beställa hem. När det handlar om koncentrat så byter Champis namn från just Champis till Fruktis.

Klicka hem ditt exemplar av essensen dansk citronvand och njut av smaken. Du har alltid fräsch läsk hemma. Den tillverkas ju direkt. Kanske har du danska gäster som du kan bjuda på en klunk.

Nu kan du göra nyttigare läskedryck

Du kanske funderar på att sluta äta vitt socker helt? Det är inte så. Om du vill skära ned på sockret kan du gör egen läskedryck.

Du gör din egen läsk och kan därmed styra över hur mycket läskkoncentrat du använder. Det blir bättre än vanlig läsk. fanta smaker På så vis blir din läsk mycket billigare. Jämför priset du får per glas med den billigaste drycken i butiken.

Motsvarande produkter i handeln innehåller bara socker. Då är din läsk mycket bättre. Köper du dansk citronvand så köper du just det och ingenting annat.

Köp flera smaker

När du väl upptäckt essensen dansk citronvand vill du ju inte vara utan den. För att undvika besvikna vänner så kan du helt enkelt se till att beställa flera olika smakessenser. Du kan smaksätta ditt mineralvatten med det.

Våga vara kreativ och skapa nya smaker. Det finns inget som hindrar dig. Resultatet kanske inte alltid blir bra. Du kanske till och med skapar en smak som inte finns än. Smaken avgörs också av hur mycket kolsyra du använder.

När du fyllt på lagret så kan du göra eget mineralvatten och smaksätta det. Det behöver inte bli sliskigt sött för du kan justera hur mycket koncentrat som används. Om du sedan vill höja smaken kan du ha i mer essen i nästa omgång.